Където модата среща функционалността: трябва ли работното облекло да бъде стилно?

Живеем в общество, където хората искат да изглеждат и да се чувстват добре дори по време на работа. Затова е логично много дизайнери и производители на работно облекло и лични предпазни средства (ЛПС) да търсим начини да съчетаем  безопасността и функционалността със стила

Докато някои биха възразили, че защитното облекло трябва да бъде прагматично преди всичко, в Sofitex проправяме път за ново поколение работно облекло, което е едновременно изключително удобно и модерно, но и спазва необходимите критерии за безопасност.

Фирмите вече си дават сметка, че подходът „един модел за всички“ вече не работи, когато става въпрос за униформи и защитно облекло, защото не се изпълняват двете основни роли на облеклото изобщо – да е естетично и функционално. 

Стилът и безопасността спокойно могат да вървят ръка за ръка, когато облеклото се конструира “от нула” по проект, изготвен специално за клиента. 

В Софитекс взимаме под внимание всички изисквания за безопасност, специфика на работния процес и особености на телосложението на работниците и служителите, за да създадем служебно облекло, което всички да носят с гордост

Където модата среща функционалността: трябва ли работното облекло да бъде стилно?

Използваме тъкани като полиестер, вискоза и памук с допълнителни обработки за дишаемост, водо- и топло отблъскване, както и подсилващи материали като полиамид, затова облеклата ни издържат на тежки атмосферни влияния, редовно пране и непрекъснато променящи се условия на работа. 

Убедени сме, че функционалността може да бъде съчетана с нови тъкани, които могат да включват разнообразие от модерни цветове и десени, без да се засяга способността на работното облекло да изпълнява основната си функция – да предпазва тялото от вредните външни влияния и да осигурява комфорт при всякаква работа.

Това означава, че целият екип може да бъде облечен в стилни униформи, които да носи с удоволствие и които оставят положително впечатление у клиентите без компромис със сигурността и безопасността по време на работа. 

За поръчка на стилно и качествено защитно работно облекло се обадете на тел. 087 888 4109 – Sofitex.